Website design?

Volledig op maat naar uw wens!

Compleet plaatje

Een website is pas een goede website als het gehele plaatje compleet is. Wij maken uw website volledig in uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of logo? Dan maken wij deze in samenspraak met u en zorgen ervoor dat deze goed bij uw bedrijf passen. Ook kunnen wij foto’s van uw bedrijf maken om uw website er online zo goed en aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Daarnaast is het belangrijk dat uw website via zoekmachines gevonden wordt. Dit wordt SEO genoemd. Wij zorgen dat uw website hoog in de zoekmachines weergegeven wordt.

Responsive website

Tegenwoordig is het grootste gedeelte van online website verkeer vanaf een smartphone of tablet. Om de website ook op deze apparaten te laten functioneren en er goed uit te laten zien, maken we een website die zich aanpast aan het formaat van zowel computer, tablet en smartphone. De website herkent op welk apparaat hij opgeroepen wordt en laat vervolgens de juiste website zien.

Gratis ondersteuning

Een website moet onderhouden worden. Updates moeten uitgevoerd worden, teksten zullen soms aangepast moeten worden en af en toe wilt u misschien een nieuwe foto op uw website. Wij leveren bij uw website een gratis handleiding waarbij dit stap voor stap uitgelegd wordt.  Daarnaast krijgt u het eerste jaar gratis support bij uw website. Wij kunnen u ondersteunen met het onderhoud of het onderhoud zelfs uit handen nemen!

Kan ik u helpen?